Nyklan toteuttamat verkkosivut ovat takuulla laatua. Emme tee bulkki ratkaisuja vaan uniikkeja sivuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Alla listatuista perusominaisuuksista ja -periaatteista emme tingi. Pidämme kiinni laadukkaasta maineestamme.

Verkkosivujen perusominaisuudet


Responsiivisuus

Toteuttamamme verkkosivut taipuvat vaivatta päätteelle kuin päätteelle. Kännyköistä TV-screeneille. Sisällön jäsentely suunnitellaan siten, että käyttäjäkokemus on erinomainen laitteesta riippumatta.

Valmiiksi hakukoneoptimoitu

Kotisivun valmistuttua ei tarvitse pelätä, ettei sivustosi näkyisi hakutuloksissa. Sekä sisältö että sivuston rakenne muokataan alusta lähtien hakukoneystävälliseen muotoon.

Google Analytics

Mikäli sinulla ei vielä ole GA -tiliä, luomme sen sinulle. Asennamme myös jokaiselle sivuston sivulle seurantakoodin, jotta pystyt seuraamaan tarkkoja kävijästatistiikkoja.

Näyttävä ulkoasu

Sivun ulkoasu luodaan yhteistyössä sinun ja graafikon kanssa. Pyrimme tekemään ainutlaatuisen ulkoasun, millä erotut eduksesi kilpailijoista.

Puhdas koodi

Verkkosivukehittäjämme tietävät mitä tekevät. Ammattimaisesti tehtynä sivut toimivat oikein kaikilla selaimilla ja niiden kehittäminen onnistuu keneltä tahansa ohjelmoijalta.

Tietoturva

Pidämme huolta tietoturvasta. Emme käytä päivittämättömiä lisäosia emmekä tee riskialttiita toteutuksia.

Kehitystyön vaiheet

Me Nyklalla luotamme suunnittelun voimaan. Aloitamme jokaisen verkkosivuprojektin yrityksesi ja alasi yksilöllisten vaatimusten kartoittamisella.

Sivuston tavoitteiden hahmottaminen on suunnittelun ensimmäinen askel. Tavoitteiden saavuttamiseksi luomme oikeanlaisen kokonaisuuden ulkoasusta toiminnallisuuksiin.

Tarjositpa verkkosivuillasi informaatiota, palveluita tai tuotteita, me tiedämme, miten potentiaalinen kohderyhmä saadaan innostumaan.

Suunnitelmien pohjalta graafikkomme työstää leiskan sivuston ilmeestä. Kun olet hyväksynyt lopullisen layoutin, pääsemme itse toteutusvaiheeseen.

Toteutamme sivuston suunnitelmien mukaisesti. Verkkosivujen toiminnallisuuksia voivat olla esimerkiksi erilaiset lomakkeet, integraatiot, keskustelupalsta, blogi tai vaikkapa someseinä.

Kokeile hintalaskuria!

Kun olemme mielestämme projektissa loppusuoralla, alamme testaamaan sivua. Tämä on tärkeää, jotta voimme varmistua sivuston oikeasta toiminnasta ja hyvästä käyttäjäkokemuksesta.

Mutta älä huoli. Vaikka sivu olisikin jo julkaistu ja puutteita ilmenisi, me kyllä riennämme apuun!

Kokeile hintalaskuria!

Heräsikö kiinnostus?